Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Prof. dr. Papp Lajos előadása - A mentális egészségtudatosság - Tokaj


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. szeptember 11. 18:00



Prof. dr. Papp Lajos előadása - A mentális egészségtudatosság
2020. szeptember 11. (péntek), 18:00


A mentális egészségtudatosságról tart előadást dr. Papp Lajos, Széchenyi-díjas szívsebész professzor.  

„Soha nem a magunkért való küzdelem a cél, hanem mások szolgálata. Ha nem akarunk megbetegedni, nagyon kell egymást szeretnünk. A betegségek megelőzésére és gyógyítására egyaránt a szeretet az egyetlen gyógyszer. A fájdalmat szeretettel lehet gyógyítani. Nem mindenkinek adatik meg az istenhit, de minden ember hihet magában - ez gyógyulásunk legfőbb titka.” 

 Az előadás moderátora R. Kárpáti Péter színész, műsorvezető.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

****

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.

A 2020. június 12-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.